Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2010 12:35 - никой не вижда ...
Автор: nobelman Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2227 Коментари: 3 Гласове:
3



  ...никой ли не вижда какво се случва ?
Опс, явно че параноята ме е треснала и през изминаващата седмица само аз виждам и чувам само такива едни неща, дето поотделно погледнати изглежда, че нямат връзка помежду си, обаче незнайно защо моят ум ги сглобява неволно ... И все повече ми заприличват на много добре пасващи си части от един голям пъзел...
Три или четири земетресения в рамките на десетина дни, и доста повече само за месец  ??? И всички разрушителни, с много жертви и огромни щети... Всеки, който не обърне внимание на това или каже, че е случайност, ще го обявя за абсолютно луд...или абсолютно прост.
Някакъв учен успял да изчисли, че след земетръсите в Чили, оста на Земята се е изместила и това е довело до промяна на денонощието. То е намаляло с няколко микросекунди ! Но, моля за внимание ! Какво става всъщност, когато намалява денонощието, макар и с няколко микросекунди ? На кое се отразява всъщност това и би ли могло да има това някаква връзка със случайността ?
Апропо, до времето когато този учен успя да пресметне резултатите от промяната на наклона на земната ос, някой друг смятал ли е в резултат от земетресенията от нулевата година от н.е.(новата ера) до сега, с колко процента се е променил наклона на земната ос и всъщност какво е реалното време от денонощието ? Интересен въпрос, предполагащ доста интересни отговори. Като например - въобще това време, в което всички безусловно вярваме, и на което опираме почти всичко в ежедневието си, реално ли е ???
Според мен се случиха няколко неща : 
1. Някой неволно допусна новината с откритието на учения да бъде "осветлена" за всички "непросветени" и "простосмъртни". Някой от тях я чуха  и не обърнаха никакво внимание, други я приеха като любопитен факт, трети се замислиха над значението й.
2.Някой много бърза да промени нещо на нашата мила планета, обаче това нещо определено не е времето с което си измерваме денонощията. (защото с промяната на ъгъла на оста на земята, се променят и много други неща, най-маловажното от които е времето). Този "някой" толкова много бърза, че допуска да бъдат убити стотици хиляди невинни жертви и да бъдат разхитени милиарди пари...определено много бърза !!!
За къде ли ? За какво ли ? Не съм физик, но съм сигурен, че в смисъла на ПРЕДИЗВИКАНИТЕ нарочно земетръси в определено време и в определена зона, има някакво огромно значение за "вие знаете кого" :-)
Да бъдем нащрек , приятели !
Да излезем от Матрицата, приятели !!!
Нека ползваме по -сериозно това, което се намира между ушите ни !!! :-)))



Тагове:   Никой,


Гласувай:
3



1. анонимен - ....
07.03.2010 12:44
Прав си! Има нещо, което прави изкуствено тези "промени"....
цитирай
2. universalnite000 - :) Точно така - да излезем от матр...
20.03.2010 13:50
:) Точно така - да излезем от матрицата ....
цитирай
3. misbis - бързат
01.04.2010 18:27
защото малко време им остана на тъмните сили...като настъпани змии хапят до последно....но откакто свят светува доброто побеждава..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nobelman
Категория: Лични дневници
Прочетен: 58414
Постинги: 10
Коментари: 33
Гласове: 303
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930